Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

1. Accesarea site-ului www.www.casapreziosa.ro – include acceptul UTILIZATORILOR ca datele personale sa fie prelucrate si pastrate de catre ADMINISTRATORII site-ului. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru informarea UTILIZATORILOR despre promotiile desfasurate de www.www.casapreziosa.ro sau despre orice alta activitate desfasurata de site-ul online prin orice mijloc de comunicare: e-mail, telefon, SMS etc.

Site-ul www.www.casapreziosa.ro se angajeaza ca datele personale sa nu fie raspandite catre terti prin vanzare, inchiriere sau dezvaluire partiala.


2.Colectarea datelor – se realizeaza prin multiple modalitati si instrumente specifice: newsletter, soft de urmarire al traficului, prin completarea de catre UTILIZATORI a formularelor de contact disponibile pe site, prin completarea unor chestionare online.

In cazul newsletter-ului, exista si modalitatea de dezabonare iar aceasta optiune, daca este accesata, se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea UTILIZATORILOR.


3. Notificari privind informatii despre UTILIZATORI – la cererea scrisa datata, semnata si trimisa catre adresa de office a site-ului www.www.casapreziosa.ro de catre UTILIZATORI, acesta se obliga:

a) sa confirme solicitantilor daca prelucreaza sau nu date personale;

b) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

c) daca UTILIZATORUL solicita incetarea prelucrarii datelor personale, administratorii site-ului rezolva solicitarea.


4. Transmiterea modificarilor – in cazul in care UTILIZATORII isi schimba informatiile de identificare sau in cazul in care acestia doresc sa renunte la serviciile furnizate de catre site-ul www.www.casapreziosa.ro, administratorii site-ului vor corecta, actualiza sau elimina acele date personale incredintate de catre acestia. Acest lucru se poate realiza simplu, prin intermediul unui e-mail trimis la adresa office@casapreziosa.ro.

Vom actualiza această Politică  periodic și vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, aici, pe pagina noastră www.www.casapreziosa.ro.


5. Securitatea site-ului www.www.casapreziosa.ro – acest site are toate masurile de securitate necesare pentru protejarea informatiilor personale primite de la utilizatorii nostri. Informatiile ce cuprind datele personale ale UTILIZATORILOR sunt protejate atat online cat si offline.